Z dôvodu aktuálneho rizika šírenia nákazy koronavírusu COVID-19 a možného ohrozenia verejného zdravia si Vás po prijatí preventívnych opatrení zo strany Vlády Slovenskej republiky a Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR (ďalej len „MŠVVaŠ SR“) dovoľujeme informovať, že MŠVVaŠ SR ako sprostredkovateľský orgán pre operačný program Integrovaná infraštruktúra zaviedlo prácu z domu pre svojich zamestnancov (tzv. home office).

Prosíme preto žiadateľov a záujemcov o informácie, aby v prípade MŠVVaŠ SR pri otázkach a žiadostiach o informácie či usmernenia využívali predovšetkým e-mailovú formu a svoje požiadavky adresovali určeným kontaktným osobám, resp. na e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Pre žiadateľov a záujemcov o všeobecné informácie platí v prípade Výskumnej agentúry e-mail  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Zároveň prosíme prijímateľov, aby prípadné otázky a podnety adresovali svojim projektovým manažérom prostredníctvom e-mailovej komunikácie.


Vzhľadom na mimoriadny stav a nutnosť prispôsobenia sa súčasnej situácii si dovoľujeme upozorniť na možné riziko nedodržania štandardných lehôt, ktoré sú stanovené v riadiacej dokumentácii týkajúcich sa schvaľovania a implementácie projektov.

Chceme Vás ubezpečiť, že všetkým prichádzajúcim e-mailom venuje MŠVVaŠ SR a Výskumná agentúra a ich zamestnanci náležitú pozornosť, avšak dovoľujeme si Vás požiadať o trpezlivosť a zhovievavosť k ich prípadnému dlhšiemu termínu vybavenia.

Dovoľujeme si taktiež požiadať žiadateľov a prijímateľov, aby v prípade Výskumnej agentúry prostredníctvom emailu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. čím skôr reagovali pri potenciálnom nedodržaní stanovených lehôt alebo zmluvných podmienok z ich strany.

Ak takáto situácia nastane, žiadatelia/prijímatelia, budú v čo najskoršom možnom termíne informovaní zo strany MŠVVaŠ SR/Výskumnej agentúry o možnostiach riešenia.

O ukončení mimoriadnych opatrení zavedených v súvislosti s koronavírusom Vás budeme ihneď informovať na webovom sídle www.opvai.sk a na www.vyskumnaagentura.sk .

Podateľňa v rámci Výskumnej agentúry na Sliačskej č. 1, 831 02 Bratislava funguje počas pracovného týždňa od 8.00 – 15.00 hod.
 
Ďakujeme veľmi pekne za pochopenie a Vašu trpezlivosť.